banner

Banner Atas

Thursday, March 20, 2014

Hard Disk Lagu Karaoke

Hard Disk Lagu Karaoke

Duh, Ia A Hard Disk Lagu Karaoke rumah!

Pretty diri -nota - bukan? Ia adalah satu sistem Hard Disk Lagu Karaoke dalam rumah , anda katakan. Wah, memegang kuda anda, ia tidak semudah itu. Walaupun sesetengah orang suka meletakkan Hard Disk Lagu Karaoke rumah dalam rumah dan van mereka (daripada memerlukan untuk beberapa bunyi ), kadang-kadang ia hanya tidak berfungsi . Ya , mungkin sebelum ia boleh telah bekerja baik saja, semua yang anda perlukan adalah radio dan pemain kaset ( atau 8 trek, untuk dinosaur dalaman dalam anda ) begitu yakin , cuping mereka penceramah kotak besar ke dalam tempat duduk belakang dan anda akan menjadi. blaring ke lebuh raya . Tetapi kini terdapat perkara-perkara seperti pemain cd dan pemain mp3 dan timbul panel LCD anda dan semua yang knickknack techie anda akan berfikir mereka akan suka untuk membina sebuah sistem teater rumah betul menampar pada konsol van anda. Jika anda tidak tahu apa-apa mengenai perkara-perkara ini tetapi ingin mempunyai beberapa bunyi di dalam rumah anda anyway, di sini adalah beberapa perkara yang perlu tahu tentang Hard Disk Lagu Karaoke rumah.

Seperti yang disebutkan di atas, di unit pertama dan penceramah dari sistem audio rumah dan pasaran profesional telah hanya sekadar dipasang ke dalam kenderaan. Walau bagaimanapun , mereka tidak juga sesuai dengan ekstrim suhu dan getaran yang merupakan sebahagian normal persekitaran sebuah rumah. Peminat Hard Disk Lagu Karaoke rumah tidak berpuas hati dengan kualiti bunyi sistem bunyi rumah biasa , dan dengan kedatangan pemain CD , mereka benar-benar mempunyai untuk memulakan mengubahsuai sesetengah Hard Disk Lagu Karaoke rumah untuk bekerja dengan baik dalam persekitaran rumah dan VoilĂ  ! , Sekarang . kita mempunyai Hard Disk Lagu Karaoke rumah moden.

Jika anda mempunyai sebuah rumah baru , tangan pertama dibeli, berkata daripada kira-kira 90 untuk masa ini, kemungkinan besar anda sudah mempunyai "kilang " rumah Hard Disk Lagu Karaoke dalam rumah anda. Ini bermakna pengeluar rumah sudah termasuk sistem Hard Disk Lagu Karaoke rumah di dalam rumah anda, kecuali yang dinyatakan dalam model rumah tetapi yang paling kerap ini adalah kes itu. Sesetengah pengeluar rumah membuat Hard Disk Lagu Karaoke rumah mereka sendiri, seperti BMW yang termasuk pakej Hard Disk Lagu Karaoke rumah unit kepala cukup baik dan pembesar suara. Ia adalah standard yang datang dengan semua rumah mereka ( yang tidak menghairankan memandangkan BMW termasuk dalam liga "Pengeluar rumah mewah "). Atau seperti Mercedes Benz atau Volkswagen , mereka menggunakan sistem Hard Disk Lagu Karaoke rumah dari pengeluar audio Jerman dipanggil BLAUPUNKT .

Satu Hard Disk Lagu Karaoke rumah standard ( juga dikenali sebagai unit kepala) biasanya termasuk dek auto- reverse pita, pemain cd dan kadang-kadang changer pilihan - alat yang secara automatik perubahan cd dalam bermain . Pada model rumah baru, Hard Disk Lagu Karaoke rumah juga boleh bermain mp3s dan lain-lain jenis fail digital audo seperti WMA dan AAC , sama ada pada cd atau peranti memori yang boleh disambungkan kepada unit kepala.

Unit kepala Hard Disk Lagu Karaoke rumah adalah dihubungkan dengan beberapa pembesar suara. Model rumah yang lebih tua biasanya hanya mempunyai satu pembesar suara dipasang di bawah papan pemuka, menunjuk ke arah melalui tebukan cermin depan depan. Standard untuk Hard Disk Lagu Karaoke rumah pada masa kini adalah sepasang " tweeters " (digunakan untuk membawa keluar tiga kali ganda tinggi ) pada pemandu sampingan / hadapan papan pemuka sebelah penumpang , sepasang biasa " pertengahan " penceramah pada kedua-dua pintu, kadang-kadang walaupun pintu tempat duduk belakang passeger jika . ia adalah sebuah rumah besar dan pembesar suara yang lebih besar mampu membawa keluar hujung rendah pada protion belakang yang backseats .

Hard Disk Lagu Karaoke rumah anda mungkin ok kerana ia adalah , sebagai pengeluar rumah memastikan bahawa produk audio yang datang dengan rumah mereka boleh mengendalikan mendengar permintaan yang paling dirver ini . Tetapi jika anda berfikir bahawa apa yang anda tidak mencukupi, anda sentiasa boleh menyesuaikan.



Harga Hard Disk Karaoke

Harga Hard Disk Karaoke 

Bajet Bass: Diskaun Harga Hard Disk Karaoke  set karaoke

Mati untuk memenuhi bahawa keinginan untuk bahawa ledakan bass tetapi tidak boleh membuat bajet? Tidak boleh tidur ' Cuz itu baru unit kepala Clarion ? Mencari-cari lagi , anda hanya perlu mencari bahawa diskaun Harga Hard Disk Karaoke  set karaoke untuk memenuhi keperluan audio set karaoke anda.

Nah, ada mungkin hanya dua contoh di mana keperluan untuk set karaoke Harga Hard Disk Karaoke  diskaun akan datang masuk Kedua-dua keadaan sentiasa memerlukan kekurangan zon selesa kewangan ( itulah sebabnya kita memanggil mereka Harga Hard Disk Karaoke  set karaoke diskaun).

Contoh yang pertama , anda tidak mempunyai sistem audio dalam set karaoke anda, dan anda ingin untuk memasang satu. Berikutan premis yang kita ada di atas, anda paling mungkin pemilik set karaoke yang tidak mempunyai wang tunai yang cukup untuk menghabiskan pada yang baru, atas sistem baris.

Apa yang perlu dilakukan : Bagaimana anda mendapatkan set karaoke Harga Hard Disk Karaoke  diskaun? Salah satu cara ialah untuk pergi ke jualan Harga Hard Disk Karaoke  set karaoke. Namun, anda perlu berurusan dengan harga kedai , mereka murah , tetapi tidak yang murah. Satu lagi adalah untuk kerokan Iklaneka dan membeli dan menjual barang-barang terpakai. Ini adalah Harga Hard Disk Karaoke  set karaoke diskaun sebenar , tetapi anda perlu mempunyai mata yang tajam untuk mengiktiraf yang banyak yang baik dan yang penipuan a. Tanya penjual berapa tahun dia telah ia , dalam apa set karaoke. Memeriksa set karaoke di mana ia dipasang. Jika ia masih dipasang pada set karaoke, memberi ia pergi. Jika ia hanya satu unit kepala, atau seorang penceramah yang tidak dipasang, hanya berhati-hati. Penyelidikan model Harga Hard Disk Karaoke  set karaoke diskaun anda merancang untuk membeli, juga mendapati ulasan.

Contoh kedua: Anda sudah mempunyai sistem Harga Hard Disk Karaoke  set karaoke terpasang, tetapi anda ingin menaik taraf . Sekali lagi , kemungkinan besar anda hanya mencari diskaun set karaoke Harga Hard Disk Karaoke  / diskaun sistem Harga Hard Disk Karaoke  set karaoke tidak jauh dari apa yang ada. Mungkin sesuatu dengan watt yang lebih tinggi , atau satu unit kepala yang boleh memainkan mp3s ? Dan sekali lagi , cuba mencari di jualan. Ambil kesempatan daripada Iklaneka , membeli dan menjual , tangan kedua, dan juga Swap . Kemungkinan, jika anda peminat audio set karaoke , seseorang dalam bulatan anda kini mempunyai sistem yang lebih baik daripada anda dan mungkin sanggup menjual kepada anda. Tidak memerlukan harga standard di sini. Atau jika orang lain mempunyai item setara yang mereka mungkin sanggup untuk menukar , seperti unit kepala untuk penguat, atau satu set bagus tweeters untuk changer cd (i sangat ragu-ragu ia ) atau pitbull keturunan baik anda untuk seluruh shebang ! Anda akan mendapat lebih Harga Hard Disk Karaoke  set karaoke diskaun jika anda mempunyai bulatan kawan-kawan / orang yang berkongsi minat yang sama.

Tip lain yang mungkin membantu: Satu lagi cara untuk mendapatkan set karaoke Harga Hard Disk Karaoke  diskaun adalah untuk menggantikan . Seperti set karaoke , Jepun dibuat unit biasanya lebih murah daripada Jerman / Eropah / Amerika dibuat unit. Juga, melihat asas-asas . Apakah yang anda perlukan, seperti dalam CIRI paling ASAS ? Adakah anda benar-benar memerlukan memukau LED paparan , atau anda boleh lakukan tanpanya ? Pergi untuk penutur juga. Jika anda tidak akan memasuki satu pertandingan audio set karaoke dan anda hanya mahu mendengar tiga kali ganda baik dan tahap bass tanpa membuat pembesar suara anda bunyi katak , mungkin anda boleh menghapuskan beberapa 3way / 4 speaker cara. Satu subwoofer besar pasti akan perlu penguat, dan mereka yang sudah 2 perkara untuk membeli.

Harga Hard Disk Karaoke  set karaoke diskaun sentiasa banyak yang baik, anda hanya perlu tahu di mana untuk mendapatkan satu.








Hard Disk External Karaoke

Hard Disk External Karaoke

Lengkapkan hard disk external karaoke yang ditubuhkan dengan penceramah hard disk external karaoke mewah.


hard disk external karaoke semakin menjadi sangat popular di kalangan rumah Amerika. Ini teknologi moden adalah perlahan-lahan memberi pawagam yang dijalankan bagi wang mereka . Pengetahuan asas sistem hard disk external karaoke dan komponen asas mungkin yang terbaik bagi orang-orang yang ingin membawa kelonggaran rumah dan hiburan.

Pertimbangan yang paling penting dalam reka bentuk dan set lengkap daripada hard disk external karaoke anda adalah saiz bilik. Penceramah hard disk external karaoke dan komponen-komponen lain hard disk external karaoke anda mungkin perlu mempertimbangkan saiz bilik. Bilik terlalu kecil untuk hard disk external karaoke anda mungkin tidak memerlukan banyak pembesar suara. Hanya tiga penceramah mungkin baik jika bilik adalah agak kecil. Jangan bebankan bilik kecil anda, anda mungkin tidak dapat untuk mendapatkan hiburan dan berhubung yang anda mahu jika anda rasa terlalu banyak penceramah hard disk external karaoke. Kerana anda hanya perlu tiga penceramah hard disk external karaoke di dalam bilik kecil anda , anda mungkin perlu untuk memperoleh jenama mewah penceramah hard disk external karaoke untuk pujian saiz bilik dan peralatan lain untuk hard disk external karaoke anda.

Jika anda mempunyai ruang yang lebih besar bagaimanapun , ketiga-tiga penceramah asas hard disk external karaoke tidak mungkin mencukupi. Anda mungkin perlu meletakkan sehingga enam pembesar suara sekeliling bilik, anda juga boleh mempertimbangkan pelengkap ini penceramah hard disk external karaoke anda dengan subwufer untuk melengkapkan bunyi sekeliling seperti dalam pawagam. Selain pembesar suara, anda juga mungkin perlu membeli satu set televisyen mewah yang tidak perlu lebih kecil daripada 27 inci. Ia mungkin tidak munasabah jika anda membeli set televisyen yang lebih kecil kerana ia boleh lemas di kehalusan penceramah hard disk external karaoke anda. Selain itu, pemain DVD perlu berkualiti tinggi, mempunyai imbasan progresif pemain DVD anda boleh membantu memberikan imej yang tajam dan gambar kerlipan bebas untuk sistem hard disk external karaoke anda. Penceramah hard disk external karaoke, televisyen dan pemain DVD adalah komponen-komponen asas sistem hard disk external karaoke terutama jika bilik adalah agak kecil. Walau bagaimanapun, bagi bilik yang lebih besar, menambah perabot hard disk external karaoke dan projektor hard disk external karaoke yang perlu untuk melengkapkan pakej. Sekali lagi, ia mungkin berbaloi, jika penceramah hard disk external karaoke anda adalah berkualiti tinggi. Ini adalah kerana keperluan untuk menyediakan bunyi sekeliling untuk hard disk external karaoke ini ditubuhkan. Pemain DVD dan set televisyen boleh menjawab untuk keperluan penglihatan dalam persediaan teater filem. Speaker hard disk external karaoke anda memerlukan untuk menjawab bagi keperluan bunyi, dan jika penceramah hard disk external karaoke anda tidak adalah jenama yang berkualiti tinggi, ia mungkin tidak dapat melakukan kerja untuk anda .

Untuk membolehkan anda untuk mengelakkan daripada membuat kesilapan dalam pilihan anda peralatan hard disk external karaoke termasuk penceramah hard disk external karaoke, dan perabot hard disk external karaoke, anda mungkin memerlukan perkhidmatan seorang pereka hard disk external karaoke. Mereka akan dapat memberi cadangan yang terbaik yang akan memastikan anda akan mendapat yang terbaik daripada sistem hard disk external karaoke anda termasuk nombor wahid penceramah hard disk external karaoke. Tambahan perabot hard disk external karaoke yang perlu untuk melengkapkan pakej dan berpakaian seluruh bilik . Oleh kerana mereka adalah pereka , mereka akan dapat mengesyorkan yang terbaik untuk sistem hard disk external karaoke anda ditubuhkan. Jika anda mempunyai hard disk external karaoke direka dengan betul, anda akan menjadi hiburan yang terbaik.

Pereka hard disk external karaoke anda boleh memikul tanggungjawab yang besar untuk memilih pembesar suara hard disk external karaoke yang paling sesuai untuk mencapai reka bentuk yang terbaik untuk hard disk external karaoke anda.

Bawa kelonggaran rumah dan hiburan tepat di ruang tamu anda sendiri , sistem hard disk external karaoke boleh memberikan ini kepada anda dan keluarga anda.

Sunday, March 9, 2014

MH370 Secret Escape Plan ..No one Knows Why

- TWO PASSENGER HAS FOUND THE PASSPORT MH370 thefts TEAM OF ITALY AND AUSTRIA .
- Seize speculation AIRCRAFT IN CRIMINAL / terrorists .
- Speculation THIS INCIDENT WITH ALMOST Air France plane INCIDENT IN 2011 IN THE SOUTH
  Atlantic . http://en.wikipedia.org/wiki/Air_France_Flight_447
- Speculation and speculation BLABLABLABLABLA ... a pair of newlyweds en route to Beijing honeymon involved. so this is no longer reporting such incidents ala2 HMetro made ​​pelik2 on passenger mana2 get involved.


There is speculation based on Rumours wat circumlocutional TALISMAN offshore energy platform has been spotted in the waters off Kelantan MH370 aircraft ditched into water . I've Confirmed with Talisman .... it's a hoax .

NIH ME HAVE THE ULTIMATE speculation !

Quote from @ @ aderaderker ,
    aderaderker posted on 9-3-2014 05:29 AM
    SUMMARY OF POINTS SO FAR .

    1 . Two passengers YG supposedly ethnic Italian and Austrian ...

    1 . Two passengers YG supposedly ethnic Italian and Austrian aircraft involved , passengers with passports is not actually true . Two passengers were actually using PASSPORT passport thefts command which had been stolen from one who is an Italian, two years ago , and another ethnic Austria 6 months ago, when two people are in THAILAND , staying at the hotel the same brush . Apparently there are 4 more YG 've stolen passport at the hotel the same brush .



    2 . U.S. Embassy said that YG military bases operating in Thailand ( U - Tapao ) received the SOS signal when listening to an emergency call from Flight MH370 . A very surprising is that the emergency call says they ask your permission for an emergency landing aircraft cabin DISINTERGRATION problem . DISINTEGRATION ? Speechless .

    3 . According to data from flightradar24 , info from MAS circumlocutional ship disappeared from radar after 2 hours ( plus or minus ) , it is not accurate at all , because flightradar24 says last radar contact was at about 1.19am , less than 40 minutes AFTER the plane started to take off .

    4 . Several Chinese websites reported that SOS call received requesting permission for an emergency landing due to disintegrating fuselage .

    5 . Info from strangers cousin a pilot in the U.S. - FAA Emergency Notice there already issued warnings kpd all pilots that are 6 cases of stolen passports in Thailand has occurred (not sure whether the attributes of the last week or last year) , it happened at this same brush . Air Threat Level will be raised for USA flights , not sure around the world .

    6 . Vietnamese Authorities have met two oil slicks in the neighborhood , command which Consistent with the place where the ship crashed YG suspected .

    7 . There are 7 passengers in this ship YG booked their flight through China Southern codeshare :

    1 Chinese
    1 American
    1 Dutch
    1 Austrian
    1 Italian and
    2 Ukrainians

    8 . After MH370 disappeared from radar for the first time , some time after, the flight tracker reappeared, but at an altitude of seniority .

    9 . U.S. Navy has sent ships and a surveillance plane to aid in the rescue operation .

    10. Why China is indeed, the first out of the passenger name list too early , ahead of MAS ? While announcing the names of the passengers is the de - facto confirmation of death .

@ aderaderker

Quote from @ tukang_baca in post # 101
' Interference ' : Pilots flying in another plane was 30 minutes ahead of MH370

SEPANG : A BOEING 777 pilot , who was flying 30 minutes ahead of the Malaysia Airlines aircraft missing , said he established contact with MH370 minutes after he was asked to do so by Vietnamese air traffic control .

The captain , who asked to not be named , said his plane , Which was bound for Narita , Japan , was far into Vietnamese AirSpace When he was asked to relay, Using his plane 's emergency frequency , to MH370 for the latter to Establish its position , as the Authorities Could not contact the aircraft .

" We managed to Establish contact with MH370 just after 1.30am and asked Them if They have transferred into Vietnamese AirSpace .

" The voice on the other side Could have been either Captain Zaharie ( Ahmad Shah , 53 , ) or Fariq ( Abdul Hamid , 27 ) , but I was sure it was the co -pilot.

"There were a lot of interference ... static ... but I heard mumbling from the other end .

" That was the last time we heard from them, as we lost the connection , " he Told the New Sunday Times.

Read more: Pilot: I established contact with the plane - General - New Straits Times http://www.nst.com.my/nation/gen ... 76 448 # ixzz2vQgQiZ00


Speculation guided from me this yea .. the result of inputs that put korang over here ... I sambung2 right mcm play puzzle .

MMG correct if this report is valid, which I marked at the top all show PLANE Hijack ( speculation I je ya) :

- The aircraft was taken over by 7 or maybe 6 people. Please check , two passport holder declared stolen at different times have bought tix from southern china similarly codeshare flights MH370 ... by chance while others have also reported stolen passports in thailand before 6 this .... coincidence amount pembeli2 tix via codeshare ni almost the same.

then ,
- Aircraft successfully acquired businesses; maybe cockpit crew cockpit compromised to give access . While it may be new MH370 Malaysia waters past . Follow reports U.S. embassy to thailand, SOS call is detected less than 40mins since flight ? That means .. just about to enter Thailand water space , right? SOS emergency call ask landed in Thailand ... some insight here ... Earrings losing real time flight tracker just two hours after the flight ... while the U.S. embassy in Thailand said fathom receive SOS call after 40mins MH370 fly from KLIA. So , if the U.S. claim that, therefore , the SOS call made ​​when flight MH370 still visible in the radar display memana air traffic controller. Okay .. we know there are two channel sharing ... bley aircraft VHF and HF .
For short range VHF wear it? forumner sapa yg kat chat thread about this last volume 2 ? Check quote below.

Quote post # 1203 @ kelana36
@ kelana36 says ,

commercial plane use for short range VHF and HF for long range .
apart from that, there CPDLC .. its a text message comm between the pilot and the controller .. but this one more for enroute jer , HF successor .
communication do not different purpose kat sms mobile phone, to request ker climb , descend , weather deviation ...
use for emergency mayday distress call The annual panpan or even possible.


Okay , so hijacker took over the plane already , all forms of communication equipment confiscated ( typical modus operandi of hijacking ) of the passengers and crew , even in the cockpit comm system under control steps. Then hijacker wat fake SOS call using VHF in Thailand water space, picked up by the U.S. military base of Thailand , at this time Earrings MMG traffic controller can not accept even the SOS call from thailand coz VHF coverage is not up to her already . The motive hijacker wearing VHF ? so that only local airport in the vicinity with MH370 just the ones picked up for landing ... so the news of his fake emergency landing less havoc throughout the world . But the hijackers did not think YG picked tu U.S. military base .

CHANGING PLAN.
- Flight MH370 continued until almost vietnam water into space . Maybe there is no contingency plan, hijackers bermesyuarah amik time to think. Wait , we have to first select the original from which this hijackers beforehand :

a) SOS call made ​​in Thailand ... maybe fathom criminals thailand and want to own land in the country , good for the business of redemption with a claim? But what this hijacker want from Thailand or the world ? There is a crisis in thailand akhir2 this? Ana la ' room. But why would I use this flight ? easy target because his flight route via Thailand water space, than if hijack flight from Thailand itself would already eat and peak travel further into other areas outside of thailand . But why should passenger airplane hostages nor passenger bus in Bangkok ? Coz Nationalities YG so many hostages , So much love to give pressure to Thailand to meet the demands fathom ? Logically, YG criminals based in thailand anytime ni je senang2 bley in Malaysia by land or water . ( immigration , take note . ) Still , I can not dipahamkan why not hijack je full passenger aircraft at the airport bangkok aircraft but prior to departure ? Maybe fathom prefer YG derang remote airport already make ready?

b ) to apakenama Patrimonio Udaya china southern secessionist crisis with the PRC have this bebaru YG forumner which began citer kat thread Patrimonio Vol 1 ? mh370 flight hijack fathom why many passengers china threat to wat ? But do they have such a skill ? malaysia even want to get into the road ... starting from derang in south china nun ... it feels bad . Why should derang confronted as difficult to bully the PRC ? So we rule out that ni la coat .

CHANGE PLAN cont .
- MH370 already in the air vietnam . Okay , the radar display flight YG aware you are to see bidionya tuh , not look at saat2 last before the signal is lost there trying to look like a plane tu wat correction ... there gerak2 sket right before lost signal ? May attempt to return to Thailand to continue well into the airport landing derang a happy choice ? Even then after derang quarrel among themselves. At the same time , maybe some cockpit crew who tried to act the hero cempiang trying to capitalize on kelekaan hijackers . In the scuffle , somehow camne , pilot shot down , lost control of the user . For pe manual ? maybe because auto pilot off coz derang was about to start re -route turning back. Piang hijackers stupid not selicik between al Qaeda YG representative wat diligent pilot license . Depa tak reti ni want to control the plane. Please check item # 8 kat quote I 've highlited YG tu tu . Suddenly altitude climbing up . This maybe happened during which we have seen the end before the disappearance of the signal saat2 flight tracker displays kat .. after two hours of flight. In the meantime I also second quote in the article tempekan forumner , say there is interference on the emergency comm line . Mentioned also call made ​​by the co -pilot. Where to go capten mh370 time goes it? maybe was trying to maneuver the plane .. or was secured by a hijacker .

So my conclusion .... Hijacking speku went wrong , crashed .

p / s : This then guided speculation !

Thursday, March 6, 2014

Skandal Hanez Suraya Ramai Orang Tak Tahu

Wow . The more interesting apparently controversial developments between Hanez Suraya , and Kate Romie Manan . The people of Malaysia , almost all sympathy with the fate of Kate Manan . Abang Nara sure the wives and mothers out there can feel the suffering and how sad it is heart Kate survived . On the basis of wanting to show support , a Facebook page Support Kate Manan We have already established .
 
Not until the day established , has more than 6,000 LIKE available for this site . Kate seems not Alone Manan challenge. May the words of support written by readers on this site will raise the spirit of Kate . Interestingly , this site was used to share a few more pictures Suraya Hanez friendly and Romie .
 
Nice story, Facebook page Support Kate Manan We also act as a CSI to uncover what has been done by Hanez with Romie . Again some pictures to read this article in full .



 
Mr . R whose real name is Romie Razin Adilha with macho and gentlemannya has made ​​its Hanez Suraya together in a press conference held this afternoon . Take advantage of speaking, Romie Hanez deny the presence of a fracture as the cause of his household with his wife , Kate Manan . According to Romie , marriage was a mess before Hanez meet again .
 
Romie said through MalaysianDigest : -I apologize for the issues that have been raised by my wife . I said my wife is alleged defamation . I do not want aibkan him .I was not divorced but our household has been a problem for the past eight months. While I got to know Hanez on December 20, 2013 in a ceremony at UiTM Shah Alam.Even my wife has filed for divorce on October 8 last year and it was the second time file for divorce . And my wife's allegations in court earlier had nothing to do with the cause of the third
 
Romie also describes a holiday trip to Bangkok is not the only Hanez but was accompanied by six friends, including a brother Hanez Suraya . Romie said : -While I went to Bangkok in January 2014 with Hanez and 6 other friends including sister Hanez . Not that we go together.
 
It seems Mr . R decided to support Hanez Suraya in this controversy. Hmmmmm .... Abang Nara difficult to comment on the matter. Poor also Abang Nara to Kate Manan valid title to Mr. wife . R. Let us look forward to the development of this controversy.Karma . Abang Nara did not believe in karma. In Islam, it feels like there is no karma. But in this chapter Hanez Suraya , karma can be interpreted as "you seize a married man today, one day people will seize your husband pulak " . When asked a question about " karma " or retaliation , the Hanez Suraya said that he was not afraid of that.
 
Interestingly , ketidaktakutan Hanez is because they believe themselves to be on the right . Says Hanez through mStar Online : -If we are sincere to mate and so sincere partner for us , why have to worry about karma ? I'm not afraid of karma because I was in the right . God willing, my home and he ( Romie ) to keep a good relationship with , we should not be afraid of the return of such talk
 
Sometimes Abang Nara own sense of "stress " and " tension " read the words Hanez this Suraya . But Abang Nara respect because Hanez have high self-confidence . Not directly affected by the words thrown at him through the social networking site . Just wondering Abang Nara , some to other people and Romie Hanez believe the actor is on the right side ? Share your opinion in the comment section .